VOSSOS STUDIOS complex bevindt zich in Lagana, nog geen 100 meter van het strand.

Laganas is een plek waar u op allerlei manieren vakantie kan vieren; zonnebaden op het hete zand, van  de natuur genieten, naar kleine, omliggende eilanden zwemmen, soms zelfs naast een zeeschildpad of feesten in de nightclubs en barren.

Het ruime en prachtige strand in Laganas is ideaal voor alle leeftijden. Het goudgele zand gaat langzaam over in een ondiepe en warme zee, zeer geschikt vor kinderen, maar wordt daarna dieper en koeler, perfect voor zwem- en watersporten.

De bergen aan beide kanten van de golf en de kleine eilanden op de achtergrond zorgen voor een betoverende natuurlijke omgeving. 

Kies VOSSOS voor uw vakantie en verblijf in de pas gebouwde en gerenoveerde kamers, allemaal met balkon of veranda, badkamer en keuken, perfect voor selfcatering.

De kamers zijn zonnig en geschilderd in heldere kleuren en zijn uitgerust met televisie, telefoon en air conditioning.

In het VOSSOS complex is altijd iets te doen, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, geniet van het zwembad, ontspan met een cocktail aan de bar of trakteer uwzelf op een heerlijke maaltijd tegen een redelijke prijs.

De ontvangstruimte is open van ’s morgens tot ’s avonds laat, er staat altijd iemand klaar om u te helpen en hier vindt u ook kluisjes voor uw persoonlijke eigendommen. 

Bij de ingang naar de VOSSOS studios vindt u de beste aanbiedingen, speciaal voor u, in uw eigen winkel.

De locatie van het resort is een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de rest van het eiland, u kunt kiezen voor openbaar of privé transport en alles is relatief dichtbij.

Zo kunt u de andere prachtige stranden, de schilderachtige dorpjes, de historische en culturele monumenten, de musea en alle andere interessante plekken bezoeken die dit eiland te bieden heeft.

sitemap

Vossos Club All rights reserved

office flooring options