Complexul VOSSOS STUDIOS se află în Laganas, la doar 100 de metri de plajă.

Laganas este un loc în care, pe durata concediului dvs., puteți sta la plajă pe nisipul fierbinte, vă puteți bucura de natură, puteți înota către insulițe sau alături de țestoasa de mare și vă puteți distra în foarte multe feluri, fie în sânul naturii sau în cluburile de noapte și baruri.

Plaja întinsă și frumoasă din Laganas este ideală pentru persoanele de orice vârstă. Nisipurile aurii coboară lin în marea puțin adâncă și caldă, perfectă mai ales pentru copii, însă se prelungesc și către adâncimi mai mari, perfecte pentru înot și sporturile nautice.

Munții care împrejmuiesc golful și insulițele care întregesc peisajul completează acest încântător colț de natură. 

Alegând VOSSOS pentru concediul dvs., vă oferiți șansa de a sta în camere noi, renovate, toate dotate cu balcon sau terasă, cu baie și bucătărie, satisfăcându-vă toate nevoile dvs. zilnice de bază.

Camerele sunt însorite și zugrăvite în culori luminoase, fiind dotate cu televizor, telefon și aer condiționat.

În complexul VOSSOS, vă puteți distra de dimineață până noaptea târziu, vă puteți bucura de piscină, relaxându-vă cu un cocktail la snack bar sau savurând o masă de bună calitate și la un preț rezonabil.

Zona recepției rămâne deschisă de dimineața până noaptea târziu, furnizându-vă tot ceea ce aveți nevoie. Aici vi se pot oferi și seifuri pentru obiectele dvs. personale. 

La intrarea în studiourile VOSSOS, puteți găsi cele mai bune oferte, numai pentru dvs., în propriul dvs. magazin.

Poziția stațiunii vă va permite să vizitați restul insulei și puteți opta pentru orice mijloace de transport public sau privat, fără a fi nevoie să parcurgeți distanțe mari.

Aceasta vă va da posibilitatea să vizitați restul plajelor frumoase, satele pitorești, monumentele istorice și culturale, muzeele și multe alte locuri interesante.

sitemap

Vossos Club All rights reserved

office flooring options