VOSSOS STUDIOS bostadskomplex är lokaliserat i Lagana, bara 100m bort från stranden.

Laganas är en plats där du under din semester kan sola på den heta sanden, njuta av naturen, göra simturer till småöar och till närmaste havssköldpaddan, och uppleva nöje på många sätt, antingen tätt inpå naturen eller under sena natten på klubbar och barer.

Laganas stora och vackra strand är perfekt för människor i alla åldrar. De gyllene sanddynorna glider mycket sakta ner i ett grunt och varmt hav som är idealiskt speciellt för barnen, men vilket också leder till djupare och kallare vatten, perfekt för att simma och bedriva vattensporter i.

Bergen på båda sidorna om golfen och de små öarna i bakgrunden avslutar den bedårande naturliga omgivningen. 

Genom att välja VOSSOS för dina helgdagar, ger du dig möjligheten att bo i nybyggda och renoverade rum, alla med balkong eller veranda, badrum och kök, för alla dina grundläggande behov alla dagar.

Rummen är soliga och målade i ljusa färger, med television, telefon och luftkonditionering.

I VOSSOS bostadskomplex kan du uppleva nöjen, från tidig morgon till sent inpå natten, njuta av swimmingpoolen och koppla av med en cocktail vid snackbaren eller avsmaka en måltid av god kvalitet och till ett förnuftigt pris.

Receptionen är öppen från morgon till sent inpå natten för vad du än behöver och där hittar du säkra förvaringsskåp för alla dina personliga tillhörigheter. 

Vid ingången till VOSSOS studios hittar du de bästa erbjudandena, just för dig, ur vårt eget lager.

Turistortens läge låter dig besöka resten av ön och du väljer om du vill använda dig av allmänna eller privata transportmedel utan att för den skull behöva tillryggalägga stora avstånd.

Det skulle annars vara omöjligt för dig att besöka resten av de vackra stränderna, de pittoreska byarna, de historiska och kulturella monumenten, museerna och alla de många andra intressanta platserna.

sitemap

Vossos Club All rights reserved

office flooring options